Audioloog Eefje Verrept

audioloog Eefje Verrept

Eefje Verrept studeerde in 2001 af als Bachelor in de logopedie en audiologie en is sindsdien werkzaam als erkend audioloog of audicien (RIZIV nummer: 1-6-7113-30-700).

Meer dan 15 jaar lang deed ze ervaring op bij verschillende hoorcentra (Audifoon, Veranneman). Sinds eind 2017 is ze actief als zelfstandig audioloog in haar eigen Hoorcentrum De Oorzaak, op het Antwerpse Eilandje (Kattendijkdok-Westkaai 32A). Dit vanuit de overtuiging dat je in een rustige setting meer kan focussen op de individuele aanpak en een optimale service kan bieden.

In het hoorcentrum kan u terecht voor een gratis audiogram of gehoortest. U kan gratis en vrijblijvend een proef doen met de meeste geavanceerde hoorapparaten met een brede keuze uit verschillende merken. Met veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de patiënt wordt op zoek gegaan naar de best mogelijke oplossing voor uw gehoorprobleem. Hierbij wordt geen tijdsdruk opgelegd en gekeken naar ieders budget. Zelfs voor een minimale opleg van €90,72 heeft u al een set kwalitatieve en onzichtbare toestellen. Goed horen hoeft dus niet duur te zijn!

Het maken van gehoorbescherming op maat behoort ook tot één van de specialisaties. De oordoppen worden steeds met een lektester gecontroleerd, zodat de beste afsluiting gegarandeerd kan worden. Oordoppen op maat zoals zwemdoppen (bv. voor kinderen met buisjes) en slaapdoppen kunnen ook gemaakt worden in het hoorcentrum.

Heeft u meer ondersteuning nodig? Ook voor hoorhulpmiddelen kan u in het hoorcentrum terecht. Deze kunnen u helpen bij de televisie, het telefoneren, wekken, signalisatie, communicatie en nog veel meer.

Tot slot kunnen ook mensen met tinnitusklachten bij Eefje Verrept terecht. Er wordt gezocht naar een passende oplossing voor uw probleem.